Een nieuw jaar = een nieuw hoofdstuk!

 
 
 

Een nieuw hoofdstuk begint altijd met een nieuwe titel …

Bij ons blijft de titel GREEN CONCEPTS bestaan, maar de subtitel Greenstore verdwijnt. Beide facetten van onze zaak blijven bestaan, maar we kiezen voor één duidelijke naam, één aanspreekpunt!

Bij een duidelijke naam hoort uiteraard ook een duidelijke huisstijl. 

Erik Desombere uit Menen, gekend voor zijn doordacht vormgegeven grafisch ontwerp en typografie, hield onze bedrijfsfilosofie tegen het daglicht en vertaalde dit in een strak, hedendaags ontwerp!

Geen toeters en bellen, zonder franjes (zo hebben we dit liefst) en geen groene kleuren of natuurgetrouwe tekeningen (we zijn per slot van rekening geen tuinaanlegbedrijf). Neen, het resultaat is een STRAK en STOER logo dat perfect bij ons past!

Letters in verschillende vormen en groottes, een heel dynamische ritmiek, maar toch met een duidelijke lijn en stijl, weerspiegelen onze grote verscheidenheid in projecten. Groot of klein, strak of landelijk, privaat of openbaar,  steeds met een duidelijke lijn en visie!

De minuscule verschillen en kleine spaties binnen ons nieuw logo, zijn de kleine details die zorgen dat het verhaal klopt! Dit is ook heel herkenbaar in onze buitenruimtes. Kleine verschillen die het verhaal AF maken. Of zoals men dikwijls zegt: Het zit hem in de details.

Voila! Nu zijn we weer wat bijgepraat! Het is bijna tijd om de voetjes onder tafel te steken binnen onze gezinsbubbel met kerstavond!

Wij wensen jou en jouw familie een bijzonder fijn eindejaar en een onbezorgd, gezond 2021 met veel zoete tuindromen!

Gianni, Liesbeth, Lucas, Louis & Cyriel

N.B. Kijk zeker nog wat verder in onze nieuwsbrief en ontdek meer...

 
 
 
 
 
 
 
  
 
 

Kunnen we nog terecht in jullie winkel? Tuurlijk dadde !!!

Artikelen die perfect een plaats in de buitenruimte kunnen krijgen, blijven een belangrijk onderdeel uitmaken van onze activiteiten! Ben je dus op zoek naar een leuke tuinmeubelset, plantenpot, kunstwerk of pakketbrievenbus,  Of ben je op zoek naar stijlvol en duurzaam meubilair voor jouw (horeca)project? Dan kan je nog steeds vrijblijvend bij ons terecht!

We ontvangen jou met veel plezier na afspraak! Bel ons op 056/44.40.48 of per mail via info@greenconcepts.be en we helpen je graag verder!

 
 

EMU-terrasmeubilair I Nét dat tikkeltje anders...

Emu staat garant voor zijn mooie vormgeving, perfect zitcomfort en correcte prijs! Het assortiment is bijzonder ruim! Diverse modellen en kleuren verkrijgbaar, van heel strak tot stijlvol klassiek! 

Heel mooi op jouw terras, maar ook heel goed toepasbaar bij jouw (horeca)project!

Nieuwsgierig? Er zijn heel veel modellen te zien en te testen in onze showroom! Maak vandaag nog een afspraak!

 
 
  
 
 

ATELIER VIERKANT I Kneaded knowledge the urge for matter

Prachtige vormgegeven plantenpotten en sculpturen in gebakken klei, stuk voor stuk met de hand vormgegeven in hun ateliers in Oostende. 

Laat je wegtoveren in de wondere wereld van klei en ontdek de mogelijkheden voor jouw project!

Aan de hand van enkele uitgelezen exemplaren in onze showroom, hun boek en de kleur- en materiaalstalen, maken we je wegwijs in het assortiment van Atelier Vierkant en helpen we je de juiste keuze te maken!

 
 
  
 
 

MY-ESAFE I Een PAK eenvoudiger...

De strak vormgegeven pakketbrievenbussen van E-safe blijken in deze turbulente Coronatijden een handig hulpmiddel te zijn!

Ontvang zonder zorgen en zonder veel omrijden, jouw pakje die je gisteren op die Belgische website aankocht. Rij gewoon naar huis na het werk en haal jouw pakje samen met jouw brievenpost gewoon uit de brievenbus!

We staan je met raad en daad bij in het bepalen van de juiste keuze! Aan de hand van een uitgebreid assortiment pakketbrievenbussen, te zien, te voelen en te testen in onze showroom, maken we je wegwijs binnen het assortiment van e-safe!

 
 
  
 
 

KUNST I Een subtiele creatieve toets in uw tuin of huiskamer

Onder de noemer “zeg het met kunst” biedt Green Concepts u een brede waaier aan kunstwerken in diverse materialen en van diverse kunstenaars!

Aan de hand van enkele geselecteerde kunstwerken tonen we je het werk van verschillende kunstenaars en helpen we je zo het juiste werk voor jouw tuin of woonruimte te selecteren.

Kom ze ontdekken in onze showroom! Wie weet! Misschien heb je onmiddellijk een coup de foudre en ontdek je het kunstwerk waarnaar je al zo lang op zoek bent!

 
 
  
 
 
 
 
 
 
Website 
 
Facebook 
 
Instagram
 
 
 
 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u eerder had aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze activiteiten of omdat u klant bent van ons ontwerpbureau, onze winkel of onze vroegere webshop. Indien u echter niet meer wenst op de hoogte te willen blijven, dan kunt u via onderstaande afmeldknop uitschrijven voor onze mailings!

 
 
 
Direct Mail for Mac Deze e-mail is verzonden via Direct Mail voor Mac. Meer informatieSpam melden