De vakantie is achter de rug en de batterijen zijn weer opgeladen!

 
 
 

We herstarten opnieuw met één belangrijke wijziging!

Greenstore zal zich nog meer oriënteren in het verlengde van Green Concepts, ons ontwerpbureau voor de buitenruimte en zal zich vanaf nu nog enkel richten op producten die rechtstreeks bij het buitengebeuren kunnen aansluiten.

Onze winkel stopt dus NIET, integendeel! We gaan meer dan ooit voor een persoonlijke aanpak en service vóór, tijdens en na verkoop! Om dit blijvend te kunnen garanderen hebben we besloten enkel nog open te zijn na het maken van een afspraak. Dit kan telefonisch op ons nummer 056/44.40.48 - 0496/18.90.34 of per mail via info@green-store.be

Onze Greenstore blijft dus synoniem staan voor kwalitatief terrasmeubilair, (pakket)brievenbussen, plantenpotten, fonteinelementen en kunst!

Een greep uit ons aanbod:

 
 

EMU

Het Italiaanse EMU is een gekende en betrouwbare speler als het gaat over terrasmeubilair. Verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren, van strak eigentijds tot landelijk klassiek… EMU is gelijk aan een perfecte afwerking en kwaliteit! 

Greenstore staat reeds meer dan 10 jaar garant voor een voorstel op maat van de klant en een goeie service na verkoop! Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek aan onze showroom en kom diverse modellen bezichtigen en testen! We maken u graag wegwijs binnen het uitgebreide assortiment!

 
 
 
 
  
 
 

hét perfecte meubilair bij jouw zaak!

EMU is ook een naam die synoniem staat voor kwalitatief terrasmeubilair in de contractwereld. Wereldwijd werden al ontelbare café’s, bars, restaurants, hotels,... voorzien van EMU-terrasmeubilair.

Sinds enkele jaren zijn wij ook contractdealer voor EMU en kunnen wij u een voorstel op maat van jouw wensen en jouw zaak aanbieden. We kunnen u dan ook een gevulde referentielijst voorleggen!

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend voorstel!

 
 
 
 
  
 
 

ATELIER VIERKANT

De potten en sculpturen van ATELIER VIERKANT zijn groots en indrukwekkend. Elk object wordt met liefde voor de klei vormgegeven in de ateliers in Oostende. ATELIER VIERKANT is een prachtig familiebedrijf. Willy en Anette zorgen samen met hun zonen Bert, Dries en Ward en bij uitbreiding hun voltallige team dat wij kunnen genieten van hun prachtige creaties!

Elke vorm wordt uitgepuurd tot eigentijdse en tijdloze sculpturen die ongedwongen deel uitmaken van de omgeving waarin ze geplaatst worden!

Wij hebben sinds het prille begin van onze zaak een heel goeie relatie met ATELIER VIERKANT en begrijpen dan ook heel goed de filosofie achter dit mooie bedrijf.

We staan dan ook paraat om samen met u de juiste keuze te maken voor uw project. Nadien zorgen we ervoor dat deze objecten ter plaatse geleverd en opgesteld worden, volgens uw wensen!

Contacteer ons vandaag nog voor meer info!

 
 
 
 
  
 
 

MY-ESAFE

Heb je ook soms het gevoel dat er veel soorten brievenbussen bestaan, maar dat er maar weinig echt mooie exemplaren zijn…? 

Gestoeld op onze ervaringen als tuin- en landschapsarchitect, hebben we niet geaarzeld om dit label op te nemen in ons gamma. Soms zijn er echt mooie woningen die veelal aangekleed worden met een mooie tuin, maar wordt er nadien een brievenbus geplaatst die compleet uit de toon valt en het eindresultaat dus onmiddellijk gedownsized wordt…

Het feit dat My-esafe ook staat voor een volledige collectie pakketbrievenbussen, is dan ook heel leuk meegenomen.

Wacht niet langer en pimp jouw voortuin met een nieuwe e-safe pakketbrievenbus. In onze showroom zijn diverse modellen te bezichtigen en te testen. Aarzel dus niet en maak vandaag nog een afspraak!

 
 
  
 
 

MAAK VANDAAG NOG UW AFSPRAAK!

We zijn ervan overtuigd dat we op die manier nog beter kunnen beantwoorden aan de noden van onze klanten en willen jullie dan ook bedanken voor het blijvend vertrouwen!

We hopen jullie opnieuw snel te mogen ontmoeten!

Tot binnenkort,

Gianni De Clercq

 
 
 
 
Website 
 
Facebook 
 
Instagram
 
 
 
  
 
 
Direct Mail for Mac Deze e-mail is verzonden via Direct Mail voor Mac. Meer informatieSpam melden