Je wagen wordt je thuisbatterij

Geloof je ons niet? Scroll dan gauw verder en ontdek hoe jouw EV een oplossing kan zijn voor je digitale meter, het capaciteitstarief en je zonne-energie.

 
 
 
 

Bidirectioneel laden oplossing voor PV-eigenaars

 
 
  
 
 

Watt’s Next heeft een duidelijke doelstelling: energieoplossingen uitwerken voor particulier en bedrijf. Anno 2021 zijn we ons immers veel bewuster geworden van hoe we thuis met energie willen omgaan, maar zijn de oplossingen - mede door een overheid die onprettige beslissingen neemt - niet altijd evident.

Omdat PV-eigenaars omwille van de digitale meter en het nakende capaciteitstarief uitkijken naar thuisbatterijen, vergeten ze soms de oplossing voor hun deur: een batterij op wielen. Net daarom heeft Wallbox de Quasar ontwikkeld, de eerste bidirectionele paal die je (toekomstige) LEAF inzet als thuisbatterij. 

En hou je vast, we gaan hem deze maand testen zodat we hem naar de zomer toe kunnen verkopen en installeren. Wil je hem als eerste hebben? Ontdek dan meer info op onze site.

 
 
 
Ik wil bidirectioneel laden
 
 
 
 

Hoe werkt het?

 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 

Piekverbruik afvlakken

Vanaf 2022 dienen we rekening te houden met een extra belasting op piekverbruik. Genereer je regelmatig pieken boven 2,5 kW, dan ga je daar extra voor betalen (zie ook het artikel van Test Aankoop). Een oplossing is het spreiden van je verbruik of het verbruik afvlakken met ondersteuning van een thuisbatterij of je Nissan LEAF. Met bidirectioneel laden heb je twee vliegen in één klap: een batterij en mobiliteit. 

 
 
 
 

Getriggerd?

Heb je een PV-installatie en ben je nog op zoek naar een EV, of heb je reeds een Nissan LEAF en wil je hem overwegen als thuisbatterij? Registreer je dan zeker op onze website (of volg onze Facebook-pagina) zodat we je als eerste op de hoogte kunnen brengen van onze Quasar-testen, de installatiepakketten, prijzen en opties. Wie weet ben je dan een van de eersten die deze zomer in België het piekverbruik afvlakt met … een wagen.

 
 
   
  
 
 
 
 

Sharing is caring

Een bedrijf kan niet groeien zonder jouw hulp. Indien je bedrijven of particulieren kent die nog op zoek zijn naar EV-advies of laadoplossingen thuis of op het werk, laat het ons weten. Je kan ons bovenop specifieke EV-oplossingen voor particulieren en bedrijven ook boeken voor interessante lezingen over e-mobiliteit of specifieke trainingen van personeel of EV-verkopers. Deel gerust onze website of sociale media

 
 
 
 
Wnintro
 
 
 

Of bekijk en deel dit filmpje :-)

 
 
 
 
 
Website 
 
Facebook 
 
Instagram
 
 
 
  
 
 
Direct Mail for Mac Deze e-mail is verzonden via Direct Mail voor Mac. Meer informatieSpam melden