Website 
 
Facebook 
 
YouTube
 
 
   
 

Beste ,


Wat een weer is het toch. Dan is het heerlijk om alle foto’s weer terug te zien! Snel weer aan de slag met de vakantieplanning voor volgend jaar!

De site is volledig in een nieuw jasje gestoken en weer helemaal up to date. De nieuwsbrief gaat stap voor stap naar de nieuwe lay out. 


Hieronder staan de actuele nieuwtjes over Summerschool NL 2019. Klik op de onderwerpen om er eenvoudig naar toe te gaan 😉

 
 


In deze nieuwsbrief:

 
 
 


 
 
 
 
Summerschool NL
 
 
 
 
 
 

Summerschool 2019 

Datum 26-29 juli Workshop weekend

29 juli-2 aug. Jongerenweek


Kosten: 26-29 juli €350,- : lessen + dagverblijf

29 juli-2 aug. €300,- : all-in

Maximaal aantal deelnemers: 

Verschilt per workshop. Zie site


Docenten: Leo van Lierop

Ellen Zijm

Annemarieke van der Ploeg

GASTDOCENT = Prijsvraag!


Tijdens workshops kunnen kleinere aantallen gehanteerd worden om voldoende persoonlijke aandacht te kunnen bieden. 


Hier geld: wie  het eerst komt wie het eerst maalt!

 
 
 
 
 
  
 
  
   
 
Terug «
 
 
 
 
 
 

Vroegboekkorting tot december

We zijn al weer in de laatste vroegboekmaand…. DECEMBER!

Schrijf snel in en krijg 10% korting.


Van januari tot eind juni gelden de tarieven die op de website staan.

 
 
 
 
 

Programma workshop & Orkestspel weekend

 
 
 
 
 
 
Terug «
 
 
 
 
 
 

Themagroepen

Themagroepen zijn op zichzelf staande workshops. Het is dan ook mogelijk om bijvoorbeeld één specifieke te volgen. Uiteraard is het voordeliger om een volledig pakket af te nemen.

Tijdens de themagroepen zijn altijd 2 workshops tegelijk. Ellen Zijm en Annemarieke v.d. Ploeg geven deze lessen aangevuld door een gastdocent. De verwachting is dat er in februari meer over bekend is. In het programma is zichtbaar wie wanneer lesgeeft. Klik hier voor meer informatie.

 
 
 

Ellen Zijm:

De focus ligt op tonaliteiten door de eeuwen, drieklanken, kwintencirkel en het leggen van verbanden tussen deze onderwerpen. Daarnaast zal ze een klein ensemble leiden voor deelnemers die naast het orkest ook in een kleinere samenstelling willen werken.

Meer over Ellen Zijm

Max. 10 deelnemers

 
 
 

Workshop solfège (solfège bingo) door Ellen Zijm 2018

 
 


Annemarieke van der Ploeg:

Zoals andere jaren ligt de focus op houding en de ontwikkeling van specifieke (motorische) vaardigheden. Nieuw is dit jaar het onderwerp: Methodisch starten op knopaccordeon. Zowel absolute starters als spelers die al even worstelen met de knoppen zijn welkom. Ook docenten die methodisch grip willen krijgen op de overstap kunnen terecht in deze workshop.  

Meer over Annemarieke van der Ploeg


Max. 10 deelnemers 


 
 

Workshop pijnvrij musiceren door Annemarieke v.d. Ploeg 2018

 
 


Individuele lessen

Verder is het mogelijk om individuele lessen te volgen bij Ellen Zijm en Annemarieke van der Ploeg of een aanwezige gastdocent. 

Deze lessen zijn niet openbaar toegankelijk.


Jouw niveau speelt geen rol voor individuele lessen. Iedereen krijgt op zijn of haar eigen niveau les. Het is erg leuk om de muziek waar je wekelijks met je eigen docent aan werkt eens aan een ander te laten horen. Vaak krijg je vernieuwende tips uit een heel andere hoek dan je gewend bent.

Meer over individuele lessen

 
 
 
 
 
 

Lieke op ’t Roodt bereid zich voor op haar individuele les

 
 


Gastdocenten

Ook dit jaar nodigen we weer een vooraanstaande gastdocent uit.  We zijn nog in overleg, maar stiekem ook tegelijk nog wel op zoek. Want wat zoeken onze deelnemers nu eigenlijk?


Win jij een gratis Droomles? 

Klik snel naar deze alinea en laat ons weten welke gastdocent jij graag ziet komen!


Meer over gastdocenten

 
 
 
 
 
 
Terug «
 
 
  
 
 
 
 

Orkestspel

Leo van Lierop verzorgt dit jaar opnieuw de orkestrale uren tijdens het weekend. Om de diepte in te kunnen gaan en een prachtig eindproduct neer te kunnen zetten werkt Leo het gehele weekend met een vaste groep deelnemers. Een enkeling die een individuele les heeft ingekocht kan een uurtje geëxcuseerd worden, indien het niet mogelijk is om de lessen buiten de repetities te plannen. 


Tijdens zijn lessen staat Leo stil bij de achtergrond van de muziek, behandeld stijlkennis en traint de oren van de orkestleden om actief naar elkaar te luisteren.  Dus wil jij je samenspelvaardigheden in je ensemble en orkesten vergroten? kom dan samen naar deze lessen orkestspel. 


Meer over Leo van Lierop


Meer over Orkestspel


Max. 25 spelers


 
 

Workshop orkestspel door Leo van Lierop 2018

 
 
 
 
 

Jongerenweek


De jongerenweek kent een ontspannen en educatief karakter. Het programma bestaat uit orkestrepetities, ensemble repetities per niveau ingedeeld, muzikale spellen en algemene spelactiviteiten die aansluiten bij de leeftijd. We zitten op een heerlijk groot erf waar trampolines en skelters aanwezig zijn.  Kortom, genoeg kans om heerlijk uit te waaien tussen het musiceren door.


Meer over de Jongerenweek
 
Summerschool NL
 

Max. 15 deelnemers

 
 
 
 
 
 

De verschillende lesblokken worden gegeven door Ellen Zijm, Leo van Lierop en Annemarieke van der Ploeg.  Door bij inschrijving goed aan te geven wat jij kan op je instrument, krijg je partijen thuis die aansluiten bij jouw niveau. Op deze manier heb je voldoende uitdaging, of je nu in je eerste lesjaar zit of studeert aan het conservatorium.


 
 

Gevorderden ensemble 2018

 
 
 
 
 

Prijsvraag Gastdocent!

We zijn op zoek naar de absolute knaller van 2019!


Voor welke workshop zet jij echt alles opzij?!


Geef jouw droomles door en maak kans op gratis deelname. 


Gastdocent Online


 
 
 
 
 
 
 

We verloten onder de succesvolle inzendingen 3 gratis deelname-plaatsen 

t.w.v. €40,-

 
 
 
Mail jouw Droomles hier!
 
 
 
 
 

Shop!

Heb jij al op deze site gekeken? Je kan hier leuke goodies vinden en kleding met Summerschool NL opdruk. Ook de readers zijn hier te bestellen!


 
   
 
Naar de SHOP!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotos en ander materiaal uploaden of bekijken

Was jij er bij dit jaar en heb je jouw fotos en videos nog niet op de server gezet? Vraag dan per mail om de link nogmaals te ontvangen!


Er zijn inmiddels al een hele hoop deelnemers die hun materiaal op de server hebben gezet. Ook de 'kamp-rap' kartonnen zijn gefotografeerd en staan in de map 😃. Als deelnemer kan je deze bekijken door naar de digitale omgeving te gaan. Inloggegevens staan in de nieuwsbrief met het onderwerp Nagenieten. Video materiaal komt na de jeugd reünie (6 jan.) online.


 Inloggegevens kwijt? Mail even!


De site is ook vrijwel compleet! Hier zijn ook een aantal fotos geplaatst. Bezwaar m.b.t. jouw foto? MAIL!


 
 
 
 
 
 
  
 
 
Terug «
 
 
 
 
 
 

Staf versterking in 2019

We hebben allemaal gezien dat de keukenploeg hard heeft gelopen om voor ons allemaal te zorgen. Ze spelen zelf ook allemaal accordeon en daarom zoeken we wat versterking. Door kleine taken uit te besteden kan de keukenploeg overdag het grootste deel meespelen en vanaf 16.00 de keuken in om te koken. 

Wil jij assisteren met de andere werkzaamheden zoals koffiezetten, tafeldekken, afruimen of wil jij onze mopper zijn? Laat dan van je horen en informeer naar wat het jouw oplevert!


Je hoeft niet alles te doen. Je krijgt 1 dag taak, b.v. de koffietafel in de ochtend klaarzetten. Deze voer je iedere dag uit. De rest van de dag ben je vrij en kan je normaal deelnemen. Vele handen maken licht werk!


Meer over de keukenstaf

 
 
 
 
 
 
 
Ik wil graag helpen!
 
 
 
 
 
 

Stages

Op de site is te lezen dat Cas en Lieke in 2019 een didactische stage gaan volgen en Nina een bestuurlijke. Wil jij je ook verder ontwikkelen binnen het team? Meld je dan aan en laat weten wat jij graag wilt leren. Samen maken we dan een mooi stageplan. Het is belangrijk dat je raakvlak hebt met je stagevraag en voldoende praktische basiskennis. Na aanmelden overleggen we samen of je vraag realistisch is en op welke manier we het kunnen aanpakken. 

Overleg ook met school. Mogelijk kunnen goed gecommuniceerde opdrachten tijdens Summerschool NL meetellen voor studiepunten of andere beoordelingen middels een port-folio. 

Ik heb mijn 1e graad lesbevoegdheid en kan daarmee goed ondersteunen in schoolopdrachten.


Communicatie is de sleutel tot succes!


Meer over stages en stagiaires


 
   
  
 
 
Terug «
 
 
 
 
Ik wil graag een stage volgen!
 
 
 
 
 

Privacy wetgeving

Iedereen heeft inmiddels wel gehoord van de nieuwe privacywetgeving. Jullie krijgen nu toegang tot fotomateriaal. Gebruik dit privé en plaats het nooit zonder toestemming online. 

Met name facebook is een harde NO-GO (voor de jeugd)! 

De groepsfoto is met enige aanpassingen op facebook geplaatst voor het evenement voor volgend jaar. Wil jij ook onherkenbaar gemaakt worden op facebook? geef dit dan door!

 
   
 
Gedragscode
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Website Summerschool NL 2018
 
 
   
 

Stg. Nationaal Projectmatig Accordeon Onderwijs

Smitjan 10

7475DK Markelo

 
 

KVK: 01182287

IBAN: NL 28 INGB 0005 3668 17

Tel: 06-53798263

Mail: info@accordeonkamp.nl

 
   
 
 
 
 

U krijgt deze mail omdat u in het verleden heeft deelgenomen aan activiteiten van Stg. Nat. Projectmatig Accordeon Onderwijs, uw website toont grote raakvlakken met deze activiteiten, of u heeft mail contact gehad met ons.

 
 
 
 
 

Voor deze nieuwbrief is gebruik gemaakt van software die de mailserver van Accordeonkamp.nl gebruikt. 

Voor zo ver als bekend  is er GEEN  derde partij betrokken die gegevens analyseert.