Email not displaying correctly? View it in your browser.ga naar website   juni 2014 NIEUWSBRIEF

Triumph Thruxton

Welkom en goeiemorgen!

Welkom leden van de TTC.nl. Wat begon als hobbyistisch leeswerk mondt uit in een website en een facebook 'community' pagina. Jullie zijn de eerste en wellicht de enige die nieuwsbrief NR1 ontvangen. We gaan jullie ook niet overladen met onzin-nieuwsbrieven maar we proberen wel wat leuke info over en weer te slingeren.

Wat willen we bereiken met TTC.nl

We hopen met deze community 'twin' gelijkgestemden bij elkaar te brengen. We willen in principe geen ‘gele vestjes’ toertochten organiseren, maar gewoon in kaart brengen wie waar woont (welke omgeving) en rijdt. Het is namelijk altijd leuk om een doel te hebben om naartoe te rijden. Dus waarom niet een tochtje naar een andere Twin liefhebber, dan kan hij/zij jou op sleeptouw nemen in een nieuwe omgeving. Altijd handig, iemand die de weg weet. Zo kunnen we ook af en toe is afspreken met andere leden op een evenement zoals a.s. 6 Juli café racer dag in Achterveld.  

Informatie
Het zou ook leuk zijn als we interessante informatie delen via de Facebook pagina maar ook via ons email adres
hello@triumphtwincommunity.nl
. Wij zetten deze info op de website bij de agenda of we maken desnoods een speciale pagina, met een link vanaf de website.

Foto's van je eigen Twin
Als je foto’s hebt van jouw Triumph (het liefst met een ‘rustige achtergrond’) mail deze naar ons, dan zetten we ook jouw motor op de homepagina.

Hoe heb jij je Bike gevonden? Wil je dit delen? Leuk!
Je kan dit strak plaatsen op het forum. 

Forum
We zijn bezig met een eenvoudig forum. Het forum zal vooral gebruikt worden voor onderlinge communicatie, introductie van nieuwe en oude leden, verslag van evenementen en algemeen geklets over motoren. Zodra het forum actief is zullen we dit melden.

Twin Days bij Blom

Twin Days bij Blom motoren in Leusden

Blom organiseerde de Twin Days (31 Mei en 1 Juni j.l.), twee open dagen waarop je kon proefrijden op diverse modellen. Ook op de triples. Er waren, vooral op zaterdag, veel Twin rijders met een special. Een aantal van deze specials werden door Blom motoren gebouwd. Er waren er ook die zelf het een en ander hadden gedaan. Het was in ieder geval een ‘bont’ gezelschap met een aantal 'opvallende figuren'. Dankzij de Blom Twin Days hebben wij ook een mooie start gemaakt met 18 leden. Hans, Jan, Jolanda, Stijn, Peter en Kiki bedankt!


Twin Days bij Blom

Emblemen

We laten 30 emblemen weven met het logo van TTC.nl. Deze kan je bij ons bestellen (via email). De kosten zijn €7,50 per stuk incl. verzending. Vergeet niet je adresgegevens mee te sturen. 

Stickers

Er worden stickers gemaakt ter promotie. Je kan deze op je motor plakken, (meestal met stickers) maar als je daar niet van houd (begrijpelijk) dat kun je deze sticker ook in een ‘tax disk’ doen. Deze disk kun je bij je koplamp monteren en de sticker past hierin. Wij wisten niet dat deze disks bestonden maar we kwamen erachter dankzij iemand die we ontmoette op de Twin Days (een leuke gadget). Je kunt zo’n Tax-disk hier bestellen (zwart of roestvrijstaal). Ze leveren best snel, binnen een week. Als er voldoende interesse is dan is het misschien een idee om er in één keer meerdere te bestellen en deze dan bijvoorbeeld middels een klein bijeenkomst uit te delen. Dat scheelt aanzienlijk in verzendkosten. 

Triumph twin Community

Agenda.
22 Juni: Demoraces in Boekel
06 Juli: Caferacerdag , Achterveld
Het thema is: paralel twin. Zorg dat je een beetje op tijd bent, het begint om 10 a 11 uur en om 1530 uur begint het meestal al leeg te lopen daar.
Meer informatie

20 Juli: Demoraces Schagen
02 Augustus: Demoraces Barneveld
17 Augustus: Demoraces Mill

 
Links
Vragen en info?

Heb je vragen en of informatie? Mail ons dan!
hello@triumphtwincommunity.nl
Direct Mail for Mac This email is powered by Direct Mail for Mac. Learn More Report Spam