Myra og Mats Dawg på turné med Store P

Myra og Mats Dawg på turné med Store P 

Store P slapp i forrige uke sitt nye album Rommet til strålende kritikker fra landets musikkanmeldere. I slutten av måneden legger han ut på turné og tar med seg to de mest spennende stemmene innen Norsk rap for tiden, Mats Dawg og Myra.

Sammen tar de turen til:

27.okt

Rockefeller

Oslo

28.okt

Terminalen

Ålesund

03.nov

USF Verftet

Bergen

04.nov

Samfundet

Trondheim


MATS DAWG

Rapperen Mats Dawg (NMG/G-Huset/Siste Steg) er nordlending og bergenser i én kropp, og kalles en av landets beste livevokalister av kollega Lars Vaular. Siden midten av 2000-tallet har den umiskjennelige stemmen hans figurert på mixtapes og hiphopklubber rundt i landet, og blitt en favoritt hos mange. Soloplaten "Daogen" fra 2014 ble mottatt med strålende kritikker. Høsten 2016 slapp Dawgen de to første singlene fra sitt nye prosjekt; "Sensasjonell" og "Én vei", med en ny sound i form av samarbeidet med Horten-produsenten Makko Makeba, til stor glede for fans og nye lyttere. Se opp for helt nytt materiale live på scenen!

MYRA

Myra la ut den første låten sin "Hold an" på soundcloud seint i fjor. Et halvt år senere er hun en av de største snakkisene i norsk populærmusikk. Myra ble umiddelbart booket til by:Larm, har gitt ut låten "Ventet på deg" med Lars Vaular, og blitt omtalt av Dagbladet som "et vendepunkt i norsk rap". 
At hun fikk oppdraget å synge Bergens nasjonalsang Nystemten før Cecilia Brækhus gikk inn i ringen på Koengen i Bergen i juni forteller litt om hvor fort folk har fått øynene opp for Myra.
Siste singelen hennes, "Link opp" (produsert av Kvamkollektivet), er umiskjennelig Myra. Sensuelt, nært og deilig melodisk med en herlig glimt i øyet uten noen gang å bli tullete. Med en iboende kulhet i stemmen som veksler mellom å sjarmere og sette deg på plass har Myra på kort tid fått en liten dedikert fanbase som spent venter på mer av henne.

 

Bilder finner du her: https://spaces.hightail.com/space/KdNeNRMf73

Skrevet om det nye albumet til Store P – Rommet:

”P for pionér” 

Dagbladet 5/6

 

”Uimotståelig sexpop”

VG 5/6

 

”Et heftig album som overbeviser fra start til mål”

Dagsavisen 5/6


”Norges snåleste rapper vender tilbake med et album som får en til å lengte etter mer”

BT 5/6

For pressehenvendelser, kontakt erle@hes.no