JUNI

2015
Gratis pladser: 
'Hvem sagde vuf’- TV2s nye hundeprogram med Felix og Marley

Oplev en række af Danmarks mest kendte hunde-ejere på slap line - sammen med deres hunde, i TV2s  ‘Hvem Sagde Vuf.’ Det er gratis, og vi byder på snacks, øl, vand og den historiske atmosfære i Nordisk Films studier.

Har du lyst til at opleve en række af Danmarks mest kendte hunde-ejere på slap line - sammen med deres hunde? Så har du chancen nu, med TV2s nye underholdningsprogram ‘Hvem Sagde Vuf.'

Programmet er et nyt, sjovt og hyggeligt program, hvor vi kommer tættere på tre kendte gæster via deres firbenede venner. Felix Smith og hans hund Marley er værter.

 Hvert program byder på minimum tre kendte gæster med hund - og en hel masse nuttede hundehvalpe! Hvem der gæster os på hvilke datoer er endnu en overraskelse på de fleste optagelser - men hen over sæsonen får vi bl.a. besøg af Sanne Salomonsen, Rufus Gifford, Sofie Linde, Lucy Love, Mikkel Kryger, Jacob Haugaard, Dennis Knudsen, Kenneth Karlsen, Silas Holst og Signe Wenneberg - selvfølgelig i selskab med deres hunde. Deltagerlisten opdateres løbende på www.tvpublikum.dk.

Du kan sidde med på publikumspladserne, når vi optager. Det er gratis, men man skal være mindst 12 år gammel. Optagelserne finder sted Nordisk films studier i Valby, København. Før optagelsen byder vi på snacks, øl og vand.

Hvis du vil bestille plads, så send en mail til sjov@tvpublikum.dk. Skriv dit fulde navn, ønsket datoønsket antalalder på hver enkelt af jer, og dit telefonnummer. Vi skriver vi tilbage med praktisk info i løbet af et par dage.


Du kan vælge mellem:

Tirsdag d. 2. juni, mødetid kl. 13:00 - Med Martin Albrechtsen, Michelle Bellaiche og Jens Werner 
Torsdag d. 4. juni, mødetid kl. 14:00 - Med Claudia Rex, Mathias Zanka og Jesper Skibby
Tirsdag d. 9. juni, mødetid kl. 11:30*
Tirsdag d. 9. juni, mødetid kl. 14:45*
Torsdag d. 11. juni, mødetid kl. 11:30*
Torsdag d. 11. juni, mødetid kl. 14:45*
Tirsdag d. 16. juni, mødetid kl. 11:30*
Tirsdag d. 16. juni, mødetid kl. 14:45*
Onsdag d. 17. juni, mødetid kl. 11:30*
Onrsdag d. 17. juni, mødetid kl. 14:45*
Torsdag d. 18. juni, mødetid kl. 11:30*
Torsdag d. 18. juni, mødetid kl. 14:45*

*) Disse navne er endnu ikke til offentliggørelse. Men deltagerlisten opdateres løbende på www.tvpublikum.dk

Og send gerne invitationen videre - vi har masser af plads!
Kender du nogen, som kunne have lyst til at modtage tilbud om gratis pladser til TV-optagelser? Send en mail til liste@tvpublikum.dk.
sjov@tvpublikum.dk | www.tvpublikum.dk
Share this email on Facebook Share this email on Twitter Forward this email to a friend
Du abonnerer på dette nyhedsbrev med mailadressen . Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? Send en mail til liste@tvpublikum.dk - skriv 'afmeld'  -  så sender vi ikke flere mail-invitationer til dig.